OCTOPUSSY DIVING CENTER OKTATÁS

Búvároktatás kezdőtől profi szintig, a világ egyik legnagyobb nemzetközi hobbibúvár szervezetében (SSI). Ha nem szeretnél egy sablonos képzésen részt venni - elméleti oktatás valamelyik nagyváros lepattant bérházában, merülés egy uszoda klóros medencéjében, majd nyílt vízi merülés valamelyik "festői szépségű" bányatóban -, akkor minket kerestél.

Az Octopussy Diving Center a vidám és nyüzsgő Punat városka déli felén, a punati öböl bejáratánál vár Téged, hogy kezdeti lépéseidet is a napfényes Adria mellett tehesd meg. Miért is válassz Minket és az adriát ? Nézd meg bemutatkozó kisfilmünk és képzeld magad ide.

Az SSI (Scuba Schools International) egyike a világ legnagyobb múltú és legismertebb búvár szervezeteinek. 1970-es megalapítása óta folyamatos növekedésének köszönhetően ma már a világ 110 országában, több mint 2500 helyszínen van jelen, oktatási anyagai 25 nyelven érhetőek el.

Az SSI tagja az RSTC-nek (Nemzetközi Könnyűbúvár Képzési Tanács), ami garantálja a tananyagok és képzések más, szintén RSTC tagsággal rendelkező búvárszervezetek közötti megfelelőségét, ezáltal átjárhatóságát, valamint elismeri az azok által kibocsájtott képesítéseket.

2010. június 1. óta az SSI azon kevés búvároktatási rendszerek egyike, amely megfelelt a Global ISO minősítésének.

Amennyiben abban hiszel, hogy maga az út ugyanolyan fontos mint az úti cél, Akkor az SSI képzési rendszere neked lett kitalálva.

Felfedező merüléseid során találkozhatsz olyan szituációkkal, ahol szükséged lehet a megfelelő gyakorlati és elméleti tudásra, melyeket csak az SSI Specialitás tanfolyamain sajátíthatsz el. A tanfolyamaink segítségével mélyebben is megismerkedhetsz a víz alatti világ rejtelmeivel.

Minden tanfolyam megkapod a szükséges elméleti és gyakorlati képzést, hogy a végén elmondhasd magadról, hogy már haladó szintű a tudásod. A mi célunk, hogy felkészítsünk a kalandra ami rád vár a felszín alatt, miközben remekül szórakozol.