Rólunk

üdvözlünk az octopussy diving center honlapján

A fiatalos, családias hangulatáról ismert Octopussy Diving Center 2000 óta várja a búvárokat és pihenni vágyókat Krk szigetén. A bázis a vidám és nyüzsgő Punat városka déli felén, a punati öböl bejáratánál, a strand kezdeténél található bemutatkozó kisfilmünk
 

Célunk, hogy vendégeinket a legnagyobb biztonság, a mediterrán hangulat és az otthonos kényelem biztosítása mellett teljes körűen kiszolgáljuk, a horvát törvények és a nemzetközi szabályok betartása és betartatása mellett.

Kiemelt figyelmet fordítunk a tengeri élővilág érintetlenségének megőrzésére, ezért igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni a víz alatti környezet megóvása érdekében. Minden évben aktív szerepet vállalunk az öböltakarítási kampányban. A felügyeletünk alatt zajló merülések során vendégeink nem hozhatnak fel "szuveníreket", tevékenységükkel nem zavarhatják az állatok nyugalmát, nem tehetnek kárt a lenti élővilágban. Jó példát mutatunk azzal, hogy a merülések során talált hulladékokat eltávolítjuk a vízből.

A bázison melegvizes zuhanyzó, igényes, tiszta mellékhelyiség, rekeszes rendszerű tároló, felszerelés mosó-szárító áll kedves Vendégeink rendelkezésére. Nem-búvár Látogatóink részére segítséget nyújtunk az egyéb szabadidős programok (próbamerülés, halászás, hajós kirándulás, vízi-sportok, paint-ball, sziget-túrák, stb.) megszervezésében.

Látogass el hozzánk egyedül, pároddal, vagy társaiddal és Mi segítségetekre leszünk szállásotok megszervezésében, tároljuk felszereléseiteket, gondoskodunk a palackok töltéséről, a felszerelések szállításáról és mintegy 30 csodálatos merülőhelyre (hajós és parti) tudunk Benneteket eljuttatni. A búvárkodáshoz szükséges felszereléseink megbízhatóak, rendszeresen szervizeltek.

Bízunk benne, hogy sok szép élményben lesz részed az Octopussy Diving Centerrel és minden évben többször is vendégünk leszel.