Programok

Nyaraló vendégeink számára szívesen vállaljuk a különböző helyi programlehetőségekről való tájékoztatást és azok megszervezését. Vállalatok esetében segítséget nyújthatunk rendezvényeik, tréningjeik megszervezésében is (szállás, konferenciaterem, programok, étkeztetés biztosítása).

Annak érdekében, hogy az adott rendezvény lebonyolítása zökkenőmentesen történjen, kérjük az érdeklődő cégeket, hogy ajánlati kérelmükkel az eseményt megelőzően legalább másfél- két hónappal korábban keressenek meg bennünket! Az igénybe vett szolgáltatásokról természetesen elszámolható számlát állítunk ki.

article

PROGRAMOK

 

  • Strandolás: kizárólag hajóval megközelíthető, festői szépségű öblökben (egy kis romantika: válassz öblöt magadnak).

 

  • Próbamerülés: partról, vagy hajóról. Azok, akik szeretnék kipróbálni a búvárkodás élményét, most megtehetik profi búvároktató felügyelete mellett, kis mélységben.

 

  • Vízi-sportok: vízisí, fánk, banán, jetski, csúszda, parashuting és más egyéb adrenalin fokozó sport tevékenység.

 

  • Paintball

 

  • Tengeri halászat: megfigyelhetitek a punati halászok munkáját, akik a fogásból ínycsiklandó vacsorát készítenek vendégeink részére. A vacsora elfogyasztása akár egy lakatlan szigeten is történhet.

 

  • Grill-party: sörrel-borra-smokvicával folyó zenés hússütögetés, emelkedett hangulatra vágyóknak.

 

  • Kirándulások: Krk sziget nevezetességei. A cseppkőbarlang, Krk, Vrbnik, Malinska, Baska, nagy történelmi múltú és számos látványossággal rendelkező városkák megtekintése. Közben lehetőség nyílik a környék nevezetes borainak és gasztronómiai különlegességeinek megkóstolására patinás pincékben, éttermekben.
 • Kvarner-túra: a Kvarner-öböl közkedvelt szigeteit érintő egész napos hajós túra teljes ellátással. A túra során vendégeink betekintést nyerhetnek a múlt rendszer politikai foglyainak életébe Goli és Grgur, a férfi és női börtön-szigeteken, strandolhatnak Rab sziget homokos tengerpartján. A hajót gyakran delfinek kísérik útján.
article

 

Részletekért keress minket elérhetőségeinken.