OCTOPUSSY DIVING CENTER OKTATÁS

SPECIALITY COURSES (specialitás tanfolyamok)

Ha bizonyos dolgok különösen vonzanak, úgy mint a vízalatti fényképezés, vagy az élővilág, akkor ezen területekről tudásodat mélyítheted, miközben meglátogatod a sziget körüli szebbnél-szebb merülőhelyeket, a PADI specialitás kurzusok segítségével.

A PADI specialitás tanfolyamok széles skálán mozognak, a roncsmerüléstől kezdve a nitrox tanfolyamon keresztül a víz alatti fotózásig és 1-2 napon belül elvégezhetőek.

Legkedveltebb specialitás tanfolyamaink: 

NITROX

A nitrox tanfolyam kiváló választás azon búvárok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni búvártúrájukból. A nitrox lehetővé teszi számodra, hogy meghosszabbítsd merülési idődet, a biztonsági határokon belül maradva. Ez főként olyan hajós szafarikon előnyös, ahol bármennyi merülés végezhető és a nitrox palackok benne vannak az árban.

A nitrox használata azt is jelenti, hogy kevesebb nitrogen jut a szervezetedbe a merülési nap végén. Sokan pedig azt mondják, hogy nitrox használatával kevésbé fáradnak el a merülés során.

Korhatár: 15+ év

Képzés ideje: 1 nap

Tanfolyam ára: 150 €

Az ár tartalmazza az elméleti oktatást és a nemzetközi minősítő kártyát. A gyakorlati képzés opcionális.

DEEP DIVER (mélymerülő búvár)

Előfordulhat, hogy valamivel 30 m alá szeretnél merülni. Ha érzed a mélység hívószavát, akkor meg kell szerezned azt a tudást, ami ezt biztonságosan teszi elérhetővé számodra.

A mélymerülő specialitáson megtanulod, hogy milyen érzés a mélyben lenni és ez hogyan hat az érzékelésedre és a fiziológiádra. A mélymerülő tanfolyam elvégzése után lemerülhetsz 40 m-ig, így Tiéd lehet plusz 33%-ka a tengereknek, ami felfedezésre vár.

Korhatár: 15+ év

Képzés ideje: 2 nap (4 merülés oktatóval)

Tanfolyam ára: 150 €

Az ár tartalmazza az elméleti- és gyakorlati oktatást, valamint a nemzetközi minősítő kártyát.

UNDERWATER DIGITAL PHOTOGRAPHY (vízalatti digitális fotózás)

Próbálkoztál már víz alatti fotózással? Előfordult már, hogy amikor kijöttél a vízből a képeken minden kékes-barnás volt és a színek eltűntek?

A víz alatti digitalis fotózás tanfolyamon megtanítunk hogyan tudsz merülés közben képeidre újra színt varázsolni és hogyan tudsz gyönyörű közeli, makró képeket készíteni. Ezen a tanfolyamon megszerezheted a tudást, ami ahhoz kell, hogy fotóidra büszke lehess.

Korhatár: 15+ év

Képzés ideje: 1 nap (2 merülés oktatóval)

Tanfolyam ára: 150 €

Az ár tartalmazza az elméleti- és gyakorlati oktatást, valamint a nemzetközi minősítő kártyát.

UNDERWATER NATURALIST (halfelismerő)

Milyen volt az a hal? Kék csíkos zöld farokkal, vagy zöld csíkos barna farokkal? Téged nem zavar, amikor nem tudod felidézni milyen halat láttál a merülésen? Szeretnél többet tudni a tengeri élővilágról, mint mások?

Ezen a tanfolyamon felnyitjuk a szemedet egy új látásmódra és az élőlények viselkedésének, sokszínűségének megismerésére.

Korhatár: 15+ év

Képzés ideje: 1 nap (2 merülés oktatóval)

Tanfolyam ára: 150 €

Az ár tartalmazza az elméleti- és gyakorlati oktatást, valamint a nemzetközi minősítő kártyát.

MASTER SCUBA DIVER (mesterbúvár)

Szeretnéd elérni a hobbi búvárkodás legmagasabb fokozatát? Ha már megszerezted mentőbúvár képesítésed, van legalább 50 naplózott merülésed és elvégeztél legalább 5 specialitás tanfolyamot,akkor kérheted PADI Master Scuba Diver kártyádat.

Ezt a tanfolyamot elvégezheted egy körben, vagy felépítheted fokozatosan, mindig újabb specialitás tanfolyam és végül a mentőbúvár tanfolyam elvégzésével.

Korhatár: 15+ év

Ára: 40 €

Az ár a minősítő kártya díját foglalja magába. Nem tartalmazza a mentőbúvár- és az öt specialitás tanfolyam árát.

article

 

Részletekért keress minket elérhetőségeinken.