DIVEMASTER (merülésvezető)

Ha tényleg mindened a búvárkodás, szereted a homokos tengerpartokat, a napfényt és a jó társaságot, akkor itt a lehetőség hogy kenyeredet is ebből a szakmából keresd meg, legyél Te is PADI Divemaster !

Több heti közös munka során része leszel csapatunknak, megtanulsz közösen együtt dolgozni velünk és Vendégeinkkel, elsajátítasz minden elméleti és gyakorlati tudást, ami ahhoz szükséges, hogy a végén igazi profi merülésvezető váljék belőled, aki a teljes biztonság mellett vezeti végig csapatát a merülőhelyeken és eközben még felejthetetlen élményeket is szerez nekik, hiszen ezért látogatnak el hozzánk.

Erről a tanfolyamról igazán elmondható, hogy annyit kapsz tőle, amennyi munkát rááldozol, de ha szereted az embereket, a tengert és ezt az életformát, valamint a képességeid is megvannak hozzá, akkor nincs mitől tartanod. A képzés során különböző vízi jártassági gyakorlatok mellett minél több búvártanfolyamon segédkezned kell. Az elméleti oktatás nem egyszerű, de kellő odafigyeléssel és szorgalommal semmi sem lehet akadály.

Divemaster tanulóinktól a legmagasabb szinttű tudást és teljes odafigyelést várunk el, de ez majd előnyödre válik, ha a későbbiekben úgy döntenél, hogy búvároktató szeretnél lenni, ugyanis a két tanfolyam elmélete csak kevéssel tér el egymástól. A képzés ideje minimum 3-4 hét, de szerencsésebb akár egész szezonra (3-4 hónap) csapatunk részévé válni, úgy tudsz igazán minden szükséges tudást elsajátítani.

Korhatár: 18+ év

Képzés ideje: 3-4 hét

Tanfolyam ára: 525 €

Az ár tartalmazza az elméleti- és gyakorlati oktatást és a nemzetközi minősítő kártyát.

article

 

Részletekért keress minket elérhetőségeinken.