PADI – Kezdeti lépések

DISCOVER SCUBA DIVING (próbamerülés)

Eszedbe jutott már valaha, milyen lehet a víz alatt lélegezni? Szeretnél betekinteni a víz alatti csodás világba, de nincs időd egy teljes kurzust elvégezni? Ki szeretnéd próbálni, hogy egyáltalán a búvárkodás neked való-e? Ha ezen kérdésekből bármelyikre igen a válaszod, akkor a Discover Scuba Diving programot neked találták ki.

Egy gyors orvosi kérdőiv kitöltését és egy biztonsági eligazítást követően egyenesen belecsaphatunk a vízalatti örömökbe. Egyes búvárbázisok ezt a programot medencében tartják, de nekünk abban a szerencsében van részünk, hogy csodás parti-, illetve hajós merülőhelyeink egyikén, burjánzó élővilág közepette élvezhetjük a tenger csodás világát. A Discover Scuba Diving program lehet első lépése egy későbbi kezdő búvár tanfolyamnak, vagy egyszerűen csak öröm a javából.

Korhatár: 10+ év

Merülési mélység: 12 m

Ára partról: 2 merülés 70 €

Ára hajóról: 2 merülés 95 €

Az ár tartalmazza az elméleti- és gyakorlati felkészítést, valamint a felszerelésbérlést

BUBLEMAKER (buborékoló)

Természetesen csöppségeink sem szeretnének kimaradni az örömökből. Megfelelő biztonsági és fiziológiai okokból a nagyon kicsik nem merülhetnek búvárpalackkal, de amint elérik a 8 éves kort, megtehetik az első lépéseket a búvárrá váláshoz vezető úton, a Padi Bublemaker programmal.

A maximum mélység 2 méter és úgy, mint a DSD programnál, a legtöbb búvárbázis ezt a programot is medencében tartja, de nálunk lehetőség van egy szép, csendes tengeröbölben kipróbálni a merülést a csöppségekkel.

Korhatár: 8-10 év

Merülési mélység: 2 m

Ára partról: 2 merülés 70 €

Ára hajóról: 2 merülés 95 €

Az ár tartalmazza az elméleti- és gyakorlati felkészítést, valamint a felszerelésbérlést

article

 

Részletekért keress minket elérhetőségeinken.