Aquaworld

aqualogonagy

Az utóbbi néhány hétben az Octopussy Diving Center életében néhány

- igen kellemes - változás történt.

Lássuk, mi is folyik az Octopussyk háza táján...

2013.10.25-étől az Aquaworld-ben található Aquaworld SSI Dive Center és az Octopussy Diving Center immár egy tulajdonosi körbe tartozik.

 

  • Ha már régen merültél, Nyíltvizi merüléseid előtt célszerű felfrissítened a tanultakat, melyet az Aqvaworld-ben kedvezményesen tehetsz meg egy check-dive formájában.
  • Ha szeretnéd, hogy barátaid, vagy rokonaid is megismerjék a víz alatti lét csodáját, de még nem éreznek magukban elég bátorságot a "nagy víz" megismeréséhez, Magyarországon (és egész Kelet-Európában) egyedüli lehetőségként az Aqvaworldben SSI Indoor Diver képzésben vehetnek részt. Természetesen, ha még nem vagytok biztosak abban, hogy a tanfolyamot szeretnétek elvégezni, egy tandem (intro) merülés formályában is kezdhetitek az ismerkedést, melynek díját beszámítjuk a tanfolyam árába.
  • Ígény szerint, kezdő és haladó búvár tanfolyamaink elméleti és védett vízi képzését akár Budapesten is, elegáns és korszerű körülmények között tudjuk biztosítani számodra,továbbá lehetőséged nyílik arra, hogy kiválaszthasd melyik búvártúránkon szeretnéd egy kellemes nyaralás keretében befejezni tanfolyamod nyíltvizi részét. A jelenlegi lehetőségek között van Horvátországi bázisunk, Egyiptom, Thaiföld, Maldív és Málta is. Reméljük felkeltettük érdeklődésedet, részletek hamarosan !

Az Aquaworld Dive Center elérhetőségei egész évben:

Tel: +36703126608

E-mail: aquaworld.dc@octopussy.hu

skype: aquaworlddc

Várunk szeretettel:

Az Octopussyk

news_end_octopus