Állandó Túra – Y40 – Olaszország

Beltéri Kaland - Búvárkodás Európa legmélyebb medencéjében Y40 Olaszország

Tarts Velünk, bővítsd élményeid tárházát!

Program leírás

Az első nap;

indulás kora reggeli órákban, utazás közösen, kisbusszal, érkezés az késő délutáni órákban. Mivel a távolság körülbelül 750 kilométer, ezért az útiterv nem feszített, lehetőségünk van megállni egy-egy kávéra, frissítőre. 

Érkezés és a szállás elfoglalása után rövid terepszemlét tartunk, megtekintjük a merülőhelyet, utána fakultatív program, bemelegítő csapatépítő jelleggel 😉

Második nap;

Délelőtt szerét ejtjük a merülésnek, majd egy kiadós ebéddel visszanyerjük az energiánkat, hogy aztán a nap hátralevő részében nagyobb bulit is csaphassunk. A környék több kikapcsolódási lehetőséget is kínál, így a megfelelő szórakozás csak rajtunk múlik!

Harmadik nap;

Az éjszakai fáradalmakat kipihenve hazaindulunk, érkezés a késő délutáni órákban, függően a csapat utazási képességétől, illetve az előző nap elfogyasztott alkoholos nedűk mennyiségétől...

Tudnivalók:

A merülőhelyen saját felszerelés használatára nincs lehetőség.

A teljes túraajánlat magában foglalja az utazás, a szállás, valamint a merülés költségét (felszerelés, belépő), amennyiben megfelelő időben tudunk szállást foglalni, úgy a reggeli is benne van az árban.

Külön fizetendő: ebéd, illetve vacsora.

A túra ára 85 000 Ft. Foglalni a teljes ár 50%-ának befizetése mellett lehetséges, legalább két héttel a tervezett időpont előtt.

A túra indítására minimum 4 fő jelentkezése esetén van lehetőség, kísérő is részt vehet a túrán, ennek részleteiről érdeklődj elérhetőségeinken - nagyszerű alkalom csapatépítésre, családi kikapcsolódásnak, de szezon előtti bemelegítésnek is ajánljuk! 

 

Cégünk nem foglalkozik utazásszervezéssel és utaztatással. Útjaink közvetített utak!
Posted in Egyéb, Túrák.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.